Verzenden en Retouren

Verzenkosten

Voor binnenlandse zending bedragen de verzendkosten voor iedere bestelling € 6.95 indien het pakket binnen de limieten van de vervoerder POSTNL vallen. U krijgt dan een track en trace code waarmee u de bestelling kunt volgen. Wij streven er naar om het pakket binnen 1 tot 3 werkdagen bij u af te leveren.

Levering

We streven er naar binnen 1 tot 3 werkdagen het pakket te leveren, Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kan het zijn dat het artikel niet binnen de gewenste termijn geleverd wordt, Trendy-you kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. Wij zullen er alles aan doen om het pakket dan alsnog z.s.m. bij u te leveren. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail of per brief aan u meegedeeld worden. Het kan voorkomen dat wanneer er een product besteld wordt dat deze op het zelfde moment in de kapsalon Coupes and Looks word verkocht. Wanneer dit voor komt zullen wij u dit per mail melden en u het verschuldigde bedrag z.s.m. crediteren. 

Retouren

Retouren is bij ons geen probleem! U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling terug storten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.Indien u uw bestelling retour stuurt ontvangen wij deze graag met alle geleverde toebehoren en – indien redelijker wijze mogelijk – in de originele staat en verpakking. Zodra kaartjes van artikelen zijn afgehaald kunnen wij het artikel helaas niet meer retour nemen. Tevens kunnen verpakkingen van producten niet gebruikt worden als een verpakkingsmethode om producten retour te sturen. Zo kunnen schoenen bijvoorbeeld niet in een dicht getapte schoenendoos retour worden gestuurd/genomen.

De bestelling kunt u niet retouren als:

* de kleding gewassen of gedragen is

* u getracht heeft een gebrek te herstellen

* vermissing van de originele verpakking/aanhechting van de labels

Vergeet niet de pakbon bij te voegen en hierop te vermelden wat je wilt retourneren (omcirkel item). Woon je in de buurt van Weesp ? Je kunt je online aankopen ook terugbrengen bij kapsalon Coupes and Looks. Wanneer je je retour inlevert in de kapsalon, krijg je het bedrag binnen 7 dagen op je rekening teruggestort.

Garantie

Bevat een product een fout of heeft u het niet in de juiste staat ontvangen stuur dan een foto van het product, je naam en de klacht naar info@trendy-you.nl.U dient ten alle tijden eerst uw klacht te melden en laten behandelen door ons. Stuurt u de bestelling voor behandeling retour kunnen wij helaas uw klacht en eventuele gemaakte kosten niet meer afhandelen.

Ons retour adres

Trendy-you
Binnenveer 7
1381BT Weesp